Menu Close

Maarten

Allereerst vind ik het belangrijk dat er een fijne en laagdrempelige sfeer hangt in de lesauto. Hierbij ben ik niet te streng, maar wel erg stipt, rustig, consequent en heb een gezonde dosis humor.

Naar mijn mening draagt dit zeker bij aan een soepel en effectief leertraject. Na jaren te hebben gewerkt in de transportsector ben ik maart 2012 mijn eigen rijschool in Zetten gestart. In mijn transport jaren heb ik 7 jaar lang ervaring opgedaan als mentor chauffeur bij een transportbedrijf. Daar heb ik veel vrachtwagenchauffeurs opgeleid tot vakbekwaam en veilig rijdende chauffeurs.

Mede op aanraden van deze oud-leerlingen heb ik de stap genomen om mijn eigen rijschool te starten en doe dit nog iedere dag met veel plezier.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende certificaten behaald om mij verder te specialiseren. Faalangst, voertuigbeheersing in de rij-instructie, coaching/feedback en het nieuwe rijden zijn punten waar ik mij op focus en waarmee ik mezelf in kan onderscheiden als rijinstructeur!

 

Geslaagden
Kilometers
Jaar ervaring
Boete